Wednesday, March 26, 2008

farewell party tuk min x berakhir waktu lunch jer.

ptg abis waktu keje, zaid n shafiq plan tuk dajal kn min ni.. lps blk lunch tu aku pelik tgk zaid lepak tmpt shafiq.. aku terpk, ape lak yg diorg plan ni.. sejak bile jd kamcing lak ni.. ermm mls nk g nyibuk tny.

bile nk blk tu br th ape diorg nk buat..
zaid kate nk baling ngn telur..hahah ade2 je bdk2 ni. zaid n shafiq g main masak2 kt level 11..
bahan2 tuk dajal kn min:
-telur rebus yg da lama
-limau mandarin cny
-milo yg da lama
-tisu2 basah.


sementara tggu min n zaid turun, aku, lica, jai n shafiq dok lepak dlm kete shafiq..
elok je min n zaid smpai, shafiq kuar dr kete.
aku, jai, n lica xmo kuar dr kete. takutt..
aku nk jd cameraman je ms tu. makanya bermulala agenda diorg tu.. abis baju min comot.. kt ats tu gmbr lps adegan baling2. lepas tu plan g tgk wayang lak kt cineleisure..
main amik je movie mn2 ikut ms sesuai.
cite ni psl pompuan jepun bls dendam kt 3 org laki yg dulu ofis mate pompuan ni..tp last2 mmg hantu tu ikut je mn laki (pakwe) die tu g. lagi 2 org da kne bunuh.

-Shafiq siap jerit2 tgk cite ni..
-Jai lak tutup mata tp part sensored tuk bdk bwh umo mcm die, x lak tutup mata.
-Alin tutup mulut, tekun je tgk cite ni.. takut terjerit kate die.
-Zaid ctrl cun kt dpn tu.. xth die tido ke ape..
-Min tu asyik sakit tengkuk je, ntah2 ade hantu dok ats bdn die..hihihi seram siot.
-Aku tutup telinga, takut kalo terkejut aku menjerit nnt. (da jerit pun, tp x sedar jer)

7 comments:

ad3ck said...

what a plan. chibeng tul. nnt nak kenekan zaid jgn lupe ajak ku huhu

sHafiq said...

sapekah yg menjerit itu..?betulkah..?atau..?aahahhah..=P

kasut-gombak said...

sblum kenakan zaid, kenak jai dlu

ad3ck said...

mak hai baru perasan, lisa jadik Shutter eh tuh? ;p

rucAlica said...

eh siapa sebenarnya yang amik gamba ni..saspennye weh

Zaid said...

korang nak kenakan aku? sampai ati korang, apekah dosa aku? eh.. aku ada kenakan min e? ye tak ye jugak. sori a min, aku sengaja

nhanania said...

aku rs ms plg best ms nk kene kn zaid ms wedding die nnt..
kite plan baik2 yaa.. hahaha.

lisa jd shutter tp ade kaki..
tu pun terpijak kaki jai.

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: