Tuesday, April 1, 2008

Farewell Club



leh pggl farewell club x kitorg ni..ish ish hampir setiap bulan ade farewell party. cane neh??

this time the person tht will leave us is Jai aka PanAdoL7e dlm gmbr yg tgh regang kn perut tu.

kali ni mkn kt kenny rogers the curve lak.. again we came back to ofis at 3pm. tu pun sempat g cr brg tuk jai. kah kah kah.

kumar also join us to celebrate tis party.

to Jai,
we will miss u after tis..xde lg kaunter pelbagai tuk aku. FYI jai ni kaunter aku tuk lps geram, share cite2 best, sedih.. sumer laaa.. sgt senang kwn ngn die.. jai gud luck yer kt tmpt baru.. jgn lupa kn kami yer.. insyaAllah lps sethn 2 aku nk try keje tmpt kau lak..kalo g air terjun kemensah ke, g NZ ke give me a call ek..bleh chit chat pnjg.. daaa

7 comments:

kasut-gombak said...

ko nk blah gak ke?huhu.

kite try SAP tu lar..

B|itHeGaL said...

WeH... Ko PuN DaH UpdAte GaK Ke.... IskH...iSkh...

hazifah said...

a'ar la....ko ngan opismate ko mmg suker wat farewell party ek?..aku tgk selang beberapa hari..ader je party2.hehehe

ad3ck said...

oit tak achi. korang tak prank matjai eh?

rucAlica said...

best betul selalu ada farewell ni kan

Zaid said...

min, kitorang ade buat. tapi..

putrii said...

korang nie.... tak adil tul.... time aku takde nie lah korang ber'party' sakan.... isk isk.... sedih aku.... ape pun jai.... farewell... gubbye... babai... gud luck..... isk isk....

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: