Monday, March 24, 2008

Road Tour ABPH 2007 - SACC

x sangka kak engku pandai nyanyi..pastu masuk lak sore fafau yg rock tu..tp mcm lebih krg sore kak engku jer.. kak engku nyanyi lagu yg die wat sendiri..huhu cayya lahh. ensem gak si didie ni yerk.. ingt rendah je org die...




video
yg x best nyer ade la mak bapak yg bengong bwk anak2 diorg yg buas ni g tmpt2 cani.. kalo da anak tu jenis ade paku kt punggung xyah la bwk kt tmpt2 camtu. baik bwk g bird park ke, zoo ke, tmn rama2 ker yg dirog leh lari2 ke hulu ke hilir.. ms kt situ aku nk je cubit je bdk2 yg kuar masuk tu. herrrr sabo je la. kalo yg kecik2 xpe..yg da leh jd mak org pun sm gak perangai. nk nyelit2.. kalo bdn tu kecik xpe. ni sebesar balak kecik pun nk nyelit gak.
bdk gemuk : tumpang lalu.
(aku wat keras kn bdn jer, xbg ruang sbb tu kali ke brp tah kerabat die yg gemuk2 kuar masuk)
bdk gemuk : tumpang lalu sket.. (pndg aku ngn zam).. jap je nk g dpn jap.
(aku da mls layan, die tgk zam lak)
zam : lalu laa (muncung kn mulut tunjuk ruang kecik tu)
bdk gemuk tu pun nyelit je celah aku ngn zam.. kalo x brp rendah tu.. duduk laa kt dpn tu. ni diri lak.. sakit nyer hati tgk.. aku ngn zam yg tggi ni rela dok blkg sket bg org2 rendah diri dpn.
bdk gemuk tu xth la sekolah mn.. ke x abis sekolah. ish ish.. ade la manusia camtu kt dunia ni.

nany : zam kalo ko da ade anak, nk x ko bwk diorg kt tmpt2 cani?
zam : (gelengkn kepala jer) aku x kn bwk diorg g tmpt mcm ni.

zam x saba aku nk tggu video klip abg nuar tu dr ko..

11 comments:

KeMatZ said...

bapa cepat ko update blog ni.... heheheheheh..... video clip anuar zain... hehehe aku terdelete lahh... amacam.... huhuhuhuhuh

hazifah said...

ntah...ngan sepantas kilat dia update...aku x update g.Malas nk taip2 cter2 nnti2 la ek

nhanania said...

alaaa zam.. ko delete abg nuar tu..
sampai la hati. ko delte mawi su tu xpe la gak..or oo video flowerhorn pza, ko nk simpan..oooo

sukahati said...

video flowerhorn??? video aper neh...aper yg aku tertinggal neh???

hazifah said...

kurang asam nyer nani..biler masa plak flowerhorn aku? marah nih...marah ahahhaha

nhanania said...

su : tny zam sape flowerhorn
(klu die wat performance sblm anuar zain)

pza :
tu zam yg bg gelaran tu... mawi da dpt kat su.. flowerhorn tu aku nk bg kat kau ler..

HaZiFah said...
This comment has been removed by the author.
HaZiFah said...

ader ke....baik ko bg kat aku Amer Sofaz je...ahahhaha sbb sue ko bg mawi kan....(^_^)V

KeMatZ said...

heheheheh..... flowerhorn.... tak sangka si pza minat flowerhorn... heheheheheheh

HaZiFah said...

ceh nih nk nrh nih...ader ke mengaitkan aku ngan si flowerhorn tu? nany sbnrnyer yg meminati sejak dulu2 Ahahahha bg ke dia je la

nhanania said...

hahhaa aku minat flowerhorn?

hehhe pza kartun ko ni mcm iras2 flowerhorn jer? keh keh.

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: