Thursday, March 20, 2008

chit chat with accp frens

Muazzam HaSSaN: wehhh apa cer genting, jadi ke, ada sambutan tak, heheheheheh
NanY: jom laa
NanY: su, pza, cris, mas da confirm
Muazzam HaSSaN: hemmm
Muazzam HaSSaN: semua gurlz ke, wahhhhh, aku sorang ajhe lelaki
-----------------------------------
Iza Zain : gi ngan ape?
NanY : bas laa, kite park kt terminal ker
Iza Zain : nnt aku pikirkan, nak naik solero shot, dok sehari ke baper hari?
NanY :sehari jer, tu laa, kite beli tiket awal pg, kite blk yg plg last
Iza Zain : ermmm, nnt i pikirkan dulu ye
-----------------------------------
aDiB: kalu aku tak kene shift, aku bgtau la nanti yea...
aDiB: thanx for remind me
aDiB: nk wat parti buih ke kat genting?? hihi
NanY: pasti salji bleh x
aDiB: salji pun ok, bole baling2
aDiB: sapa warga2 kerajaan langit yg dah konfom nak pegi ni
NanY: bodo la die ni, sape ayah pin tu??, ko ek, adoii laa
aDiB: sengal tau..sape cite pasal org tua tu??, kite kan nak pi tempat tinggi, xde kene mengena dgn pin number ok??
aDiB: yea..kalau aku tak kene shift next month, ok??
NanY: ok
-----------------------------------
NanY : weh pesal x reply email?
Azarul : aku tgh duk pk la ni
NanY : alaa bwk je la bini ko tuh
Azarul : masalah aku baru jer pegi chinese new year aritu....kalau aku follow pun saje jer nk bg ramai, tgk dulu ekk
last msg fr zarul.
Azarul : aku dh pk la...aku xjoin genting tu..sbb aku skrg kt penang...keje xtntu mase..berkemungkinan weekend aku xblk...
Azarul : arini pun kje
-----------------------------------
Mastura : aku ngn chris on jer
-----------------------------------
pza (dlm gtalk puas aku cr mn history die)
pza, tgk lu.. tp mcm die nk g jer
-----------------------------------
sukahati : Aku, Sumarlina Suhaimi, nk join n tlg beli kn 1 tiket.

teman2 yg lain sila reply mcm su juga yer.

4 comments:

KeMatZ said...

hemmm giler siap tepek kat blog tu... hemmm well aku rasa percent untuk aku gi 75% kot... heheheheh

jaydee said...

wess..aku bwk kazen aku skali ye..pasal tiket, nnti aku konpemkn blik..agagagaa..

nhanania said...

Why pay different prices for different things, when you can get them all at one price with the Go Genting Package. Meals, Theme Park passes, Skyway passes and one heck of a comfortable ride, all at one price that is real easy on the pocket.* So, what are you waiting for? Go book your tickets now!

*Terms & Conditions apply.
ex-Terminal Putra-Gombak / KL Sentral / Pasarakyat / 1 Utama

Package Price
(Per Person)

\Public Holidays
RM47 Nett*

\Normal Season (Weekdays/Weekends)
RM42 Nett***


Package Entitlements:

\Return Genting Express Bus transfer from Terminal Putra-Gombak or KL Sentral or Pasarakyat or 1 Utama
\Return Genting Skyway transfer
\Genting All Park Theme Park Day Ride Pass or Buffet Lunch at Coffee Terrace


http://www.genting.com.my/en/best_deals/promotions/2008/daytour/gogentingKL.htm

HaZiFah said...

alahai Zam...wan kata kalo ko g...dia g gak

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: