Wednesday, March 5, 2008

ni cite tuk 4 hari trus

2 Mar
ms nk g mkn2 ngn famili kt restaurant kunang2
hujan mlm tu, aku ingt tgn aku pegang hfon..
tp ms tutup payung aku da sedar kt mn hfon tu..
tercicir kt mn tah
yg pelik x terus cr pun..
nnt blk umah la cr.
hilang dpn umah..
bile aku tgk blk ats kete aku kt wiper tu ade senaskah surah yasin yg da kuyup.
sah dah ade org yg amik ni, pastu die ganti ngn surah yasin lak..
tp ape la pekdah nyer die amik hset aku tu
bkn leh gn pun.. kne insert password. tp xth la kalo format terus leh gn.
aku pun block simcard aku tuh.

3 Mar
half day ari ni..
g menara celcom jap.. amik simcard kat situ.
then g mines lak. atas cadangan jai. baek beli hfon kt situ kate die.
die pun cite la sbb2 yg jgn beli hfon kt sg wang, low yat n pc.
aku pun dgr je ckp die.. ermmm ok..
tp aku x th jln ke sn lak..
kalo accidently smpai tu penah laa..tp lupa..
aku tny shafiq lak cane nk ke sn..
since dlm blog die ( sHafiq Q) ade cite die g lepak2 kt sn.
dgn berbekal kn direction yg betul aku smpai juga ke sn.
tp x sampai sejam aku kt sn.
beli2 terus blah.

4 Mar
hahah smlm aku batuk2..rs x sedap bdn jer..

5 Mar
ari ni aku bersin tahap nk menyumpah dah.. bdn pun panas jer.
ngadu kt jai ckp aku demam n rs x selesa sungguh..
jai :
aiyakk mc je laa
nany :
nk mc nnt2 la dulu, kalo da teruk skt br aku mc

tp ni mcm da x thn sejuk.. kt tmpt aku ni kdg sejuk tahap gaban..
kdg2 mcm dok kat bara api tu..mmg ngeng tul laa

3 comments:

sukahati said...

beli henpon aper makcik?? :D

bgtau la aper sbb2 taleh beli henpon kt sg.wang, low yatt ngan pc

nhanania said...

hehe hp bese2 jer.
si jai tu kate,
kwn die yg jual hp pun x beli kt tmpt2 tu
sbb hp kt situ da cmpur component yg x ori..

PanAdoL7e said...

Cian... sakit? g makan ubat la.. hehehe

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: