Monday, March 24, 2008

lunch kt umah zarul

jmp zarul kt mobil dpn ioi mall punchong.
then zarul jemput kami kt situ. aku follow zarul kelisa putih, n zam follow aku. ni keje pza kecik la ni amik gmbr. su pun join sekali. erm 4 org ni je laa yg tggl. yg len programmer tegar. nk plan tuk ramai2 pny la payah. so skrg ni aku ajak org yg aku rs leh g jer.. yg x dijemput tu usah la kecil hati. usaha lg yer.


























sape yg amik gmbr sbnr nyer nie?
find da difference..
ni la umah zarul.. da kenal da ngn wife die.. lps ni leh lepak sm2 lak. wife die masak mihun soup. bleh tahan la sedap. lps ni nk mkn nasi berlauk plak bleh zarul? ni gmbr lepak2 lps mkn smbil tgk AF ulangn.

6 comments:

hazifah said...

hamboi2 ko edit..then tempek gmbo aku kat situ...giler la

nhanania said...

pandai x? kalo ikut gmbr size asal ko nmpk kecik jer dok sblh zam tu.. aku besar kn sket..hehhe

sukahati said...

terkejut gak aku td...eh sape yg amik gbr neh...siap kira...pastuh ingat balik sape yg g...ehehe....pastuh gbelek2....br nmpk pza neh awat len mcm jer...:D

KeMatZ said...

perhhhh.... aku ingat siapa lahhh yang ambil time tu... aku pun duk kira setahun berempat ajhe kita.... hehehehe besar gak si pza kali ni.....

PanAdoL7e said...

ADIB n ZAM tu ACCP? duduk kat Mentari Court ker?

nhanania said...

zam n adib mmg bdk ACCP. campur wan sekali. ko tny zam at blog kemat's Zam tu.

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: