Friday, December 19, 2008

tanggungjawabku semakin besar

setiap pagi sebelum pergi kerja, aku kena bersihkan cage anak2 aku ni..buang najis dia, isi air minuman yg bersih dan berikan makanan..main2 kejap dgn mereka..gosok2 kepala pun da ok..asalkan dia dapat belaian dan kasih sayang..skrg ni aku da lama x lepas kan mereka main2 kt luar..mcm kesian gak tgk..tp x sempat laa...mlm aku bz dgn tv, nk apply keje kosong lagi..sibuk ngn internet...nk bg mereka lps waktu mlm kne jgn bg mkn dulu..kang byk lak najis sepah2kt dlm umah..mak aku lak jenis geli ngn binatang2 ni.

ari tu jenuh la nk kutip najis mereka yg mcm tahi kambing tu..kalo najis kucing lagi la aku geli..yerkkk..jawab nya week end je la aku leh bg mereka main kt luar dari cage..week end baru2 ni x boleh sbb aku g pangkor..mmg sian laa tgk mereka...blk keje tanpa buka tudung, rutin aku sama mcm nk pergi keje..semua gambar tunjuk jantan je nk conquer bekas makanan..aku bkn x nak beli bekas makanan yg besar..tp nanti die panjat duduk plak atas bekas mknn.. setakat panjat xpe..ni siap berak..geli lak aku mknn campur ngn najis..xpe la aku nk ajar mereka sifat tolak ansur sesama sendiri..(mata eyeshadow color coklat) tu la jantan..mkn pny la byk..skrg bdn da nmpk besar sket..tp bile pegang, betina pny badan lagi besar..xkn da pregnant lak?

3 comments:

sukahati said...

wahhh...dah pangil anak2 skang
sape bapak rabbit neh? :p

PanAdoL7e said...

anak2 mu sungguh putih... n berbulu lebat... bak kata SUE.. siapakah bapa nya?

nhanania said...

aku ibu tunggal..uhuk uhuk

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: