Wednesday, December 10, 2008

pagi di pasar tani

7.18 pagi tadi masa nak park kete, aku jmp satu bende yg menarik perhatianku..membuatkn aku terhenti utk snap gmbr object tersebut. ade Lilo.. Pooh...bantal pun ade...emmm...aku tahu owner object ini adalah seorang lelaki yang agak kacak rupanya...macho gaya nya...stylo penampilan nya..melihat dari semua aspek yg dinyatakan..ternyata lah pemilik ini adalah seorang lelaki. Tetapi apabile melihatkan object ini ku terus terlupa kan tentang si pemilik nya..ku fikir adakah si pemilik ini sudah bertukar jantina..adakah pemilik ini tutttttt...tapi aku sememang nya hafal no plet kereta ini..tajuk entry ini pasar tani sbb hari kejadian di ambil ketika parking park is allocated for pasar tani.

6 comments:

sukahati said...

tapaham laa....aper yg ko nmpk??

KeMatZ said...

wah... dasyat nyer pemikiran ko ni... ada pooh and lilo pun dah tuuuuttt.... jantina seseorang tu... wakakkaa...

nhanania said...

sukahati pny network block semua image ker? aiiii..

kematz,
tuttt tu mcm2 laa..leh letak ape2
terserah kpd pembaca.
haaiii kematz pk ape tuhhh

Zaidi Al-Kashafi said...

Come on lah Nany. Stop being typical by thinking that that lelaki yang macho tak boleh hias kereta.

Jangan suka bersangka buruk kat orang. berdosa tauuuu!!

nu3k said...

eish..canteknyeh tuan keter tu hias keter die ek..skali pandang aku mmg tau pemilik keter ni macho skali..
care susunan membuktikan pemilik si lelaki macho yg nyata..
atau pon mungkin die xde tmpt lain da nk letak patung2 tu so die sumbat dlm keter die..
secare keseluruhan mmg macho la pemilik keter tuh!!

nhanania said...

zaidi al-kashaf
lorr org main2 laa saje nk kenakan sorg member tu..die pun da komen ni..
kan nu3k kan?

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: