Monday, September 8, 2008

movie minggu ini..



whoaaa...action movie fans, hurry, go n watch this movie, u'll amazed to see all those boom boom, their actions, everything look fantastic. whooaaaa again.

aku g tgk movie ni ngn sue n baity at GSC Pavillion KL, that is the first time 4 me jln2 lepak2 kat Pavillion. mula nyer g sn sbb nk tgk promotion laptop HP, lps tu ape lg, jln2 laa, since nk mkn2 pun xleh, tawaf saie la kami kt situ..

suka la Pavillion, kt situ ko x kn jumpa mat2 n minah2 rempit bersepah2 dok kt tepi2 dinding..tp sayang nyer aku g sana x bwk camera..mmg sgt menyesal arhh..kalo x mesti byk gmbr da aku capture..

aku rs ni kot 1st puasa aku kuar jln2 n lepak2 smbil borak2 sepnjg aku puasa ni, kalo x tu, bile puasa je aku prefer lepak kt umah jer..takut letih..tp ni relax jer.

2 comments:

nu3k said...

yerla tue..kat tangge main entrance pavillion tu bkn bersepah ker budak2 skolah ngn mat rempit..
atau pon derang beribadat time bln pose ni kan..sape tau..

nhanania said...

tu la aku pelik ari tu
aku ckp kt kwn aku
kalo kt KLCC n mid ni, for sure tgga ni da dipenuhi2 ngn sampah2
tp ms aku dtg tu clear plak..
moral of the story, kalo nk jln2
jln la waktu puasa.

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: