Monday, July 21, 2008

Larian5 - Takaful Insurance Walk

Race Day: 20th July 2008 (Sunday)
Race Vanue: Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Race Parameter: 7km & 5km
Start time: 7.30 am
Medal: Top 50
I'm in F category (Public
Women Open 7km)

actually for tis time tis competition cannot be consider as larian cos it's just a walk ..nama pun takaful walk kan? tp sbb aku da set kn entry2 competition ni sbg Larian*.
kali ni Su x dpt join acara ni..aku sesorg je tau..mak ku dan kwn die kategori veteran (5km) diorg start lewat sket..aku da rs mcm x best je sesorg ni..zaid lak sampai lewat..ermmm..
tetibe chinese girl senyum2 ngn aku..die pun sorg2 gak..sblm tu adela borak2 ngn peserta2 lain.. most of them fr insurance company.. yg kategori MA and MB. seb baik ade budak tu..aku jln sama2 ngn die dari awal hingga ke garisan penamat.

sblm mula larian tu, Mr Linggam (bukan nama sebenar) byk kali berpesan supaya kami hanya dibenarkan untuk berjalan sahaja.
tidak dibenarkan guna cara lain selain berjalan..jln lompat2 yg jenis kaki x jejak bumi mcm pontianak pun xbleh..jln sambil dua lutut dirapatkn bersama pun x boleh..kalo 2 lutut dirapatkn bersama bkn lompat ker? jenuh aku pk time tu..he n all his 40 committees will not accept any excuses 4 tht..tegas kan?
tp ade jugak tu yg degil..mungkin x phm bahasa kot..nk jugak die lari..erm lantak ko laa.. mmg ramai yg mengelat..sbnrnye mcm x puas hati gak tau..TAK ACIIIIIIII....aku siap tegur jer org yg lari2 tu..aku suh die jln..hahah dgn org laki aku berani jer sound..ngn pompuan tu aku x berani..aku assume diorg pekak kot td..da la masing2 muka toyaa jer berlari..geraaaaaaammmmmmm...tp xpe yg penting ade bende yg aku suka ngn competition kali ni, perkara tu wat aku lupa hal org pekak td. HEHEHHE..

Acara kali ni byk tul persembahan..smpai aku berganjak dr sana kul 1130am..selalu nyer kul 10 aku da blk..Amy Mastura pun ade dtg..yg lain2 tu aku x heran sgt..lg2 penyanyi yg perasan suara mcm sedap..sape tah nm die..yg aku th, die anak ND LALA..suara mcm pecah...pastu melalak2 plak..siap bwk adik die yg suara pun lebih krg sama..angkut la satu family kau atas pentas tu..adoiiii..agak2 die rs malu x ngn sorg budak muda mungkin belasan thn kot..die nyanyi lagu biarlah rahsia pd hari tersebut..
tabik arhh ngn suara die..lg best dr minah td tu..


video
ni zaid ngn lembu peliharaan nyer..






spot the major different..keh keh

pic taken from Chan
aku dpt no 38 out of 50..ntah tp chinese girl tu ckp smpai 40 jer..tulis dlm form 50 winner will receive a medal...waa my first medal tau for this Larian*...


Some of Insurance co. tht took part in tis event.

1 comments:

sukahati said...

aku cemburu :p

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: