Tuesday, July 8, 2008

Hall 4 - H10 & H11











nany : eh ni line H kan? nape tmpt kite ade org plak?

zura : mmm jap..hello r u in the right place?

chinese young man : aikkk..u pny seat no brp?

nany : Hall 4, seat H10 and 11, which hall r u? let me cek ur tiket..ermm hall 5..this is hall 4..

chinese young man : eh kite sudah salah laa...hehehe cepat2 (kelam kabut nk bangun)

zura : eh jap2 biar aku cek dulu btul ke ni hall 4..
aku da sedia nk dok seat 11, bdk2 cina td tgh ready nk pindah tmpt..

chinese young man : uncle, ni hall brp? (ckp kantonis)

uncle : hall 5..

nany n zura : hahah malu beb, kite yg salah..adoii sorry2 hehehe
segera berangkat dr situ..

4 comments:

nu3k said...

ya Tuhan..malu gilooo..kalo aku dah blk umh xjd tgk dah..

ADiB said...

Ya Salam...hhehe..nani..camne ek ko cover bile time2 paiseyyy mcm tu eh?? hehe..

Zaid said...

huh.. nasib baik mamat chinese tu tak pindah hall lg. kalau x, die dtg blk lg malu. "aiyoo akak, ini hall limaa.. nombor ampat ini macam tau (sambil lukis huruf empat kat udara) bukan ini macam (sambil likis nombor lima atas udara)"

nhanania said...

aku cover ngn gelak jer laa
hahha malu ngn penonton lain gak ms tu..hahah

byk nyer udara
aku nk suh die lukis ngn asap rokok yg dihembuskn br aku bgn dr tmpt duduk tu.

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: