Saturday, March 6, 2010

2 : Bukit Broga - Gunung Tok Wan

Bukit Broga - Gunung Tok Wan
Semenyih Selangor
Sabtu 6 Mac 2010

pegi kali ni dapat view yang berlainan dari yg pertama dahulu. lihat entry sblm ni.
awal pagi hujan renyai menemani kami.
aku x sempat kira berapa org yg join trip kali ni.
ni kira meluaskan network, yg join kawan kepada kawan kepada kawan.

^^^ Broga yang dah togel tanpa lalang2 segar dan kosong tanpa manusia ^^^

^^^ target ke Puncak Tok Wan ^^^
kali ni aku memang niat nak naik terus ke Tok Wan..
lepas ni malas dah nak g sini..bukan ape, jauh gielr nak sampai.
kene bangun awal pagi plak tu. paling lewat 345pagi tau. heshh

^^^ Gadis Futsal ke Litar Broga plak ^^^
^^^ Akma dan si kecil Camelia, dan lain-lain menuju ke last check point ^^^

^^^ ada lagi beberapa kumpulan belum sampai ^^^

^^^ 4 org ni yang sampai Puncak Tok Wan ^^^

gerak dari Puncak Broga jam 845pagi, sampai puncak Tok Wan jam 1030pagi.
turun dari Puncak Tok Wan, jam 11 pagi.
tunggu-tunggu AB dan rakannya turun, siap aku sesat masuk ke kebun getah
aku sampai bawah jam 1230tgh hari..memang panas.

^^^ tempat rehat-rehat di Puncak Tok Wan ^^^
^^^ macam pokok penunggu cerita Hantu Raya tu tak?? ^^^

habis turun dari Broga, sukahati dan Shahril da sediakan milo ais.
wahhh heaven btul milo ais tu.
baju seluar semua da lenjun zasss ke Tekala Waterfall..mandi manda kat sana.
malas nak g Gabai sebab ramai sgt manusia.




~~ You don't get to choose how you're going to die. Or when. But you can decide how you're going to live now.
-- Joan Baez ~~

5 comments:

羅小住 said...

pleasure to find such a good artical! please keep update!! ........................................

國男皓云 said...

I do like ur article~!!!..................................................

子珠 said...

how do u do?

Anonymous said...

salam...
ehm..xtvt canie mmg wt sendiri ke?just 4 fmily n fren?ad ajak org len join ke?

nhanania said...

wsalam,

sapa-sape nak join are welcome, friends of friend pun selalu gak join..

Post a Comment

 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: