Thursday, July 24, 2008

PlayList - the Yovie & Nuno

Wednesday, July 23, 2008

Walk of Life Tesco

Monday, July 21, 2008

What is Sixth Sense?


  • AUTOMATE the collection of your team's development metrics without impacting your developers' work flow. No more time sheets!
  • ANALYZE your team's proficiency with detailed, customizable reports and graphs--via a rich browser interface.
  • ESTIMATE projects with confidence and precision using cumulative, objective and accurate historical data.
  • MANAGE with unprecedented visibility and the confidence you know, really know, what your project status is 24/7/365.

hahha currently in my ofis, our PCs has been installed tis software..tis software will track all activities happen in our PC. it will keep track all activity in window, internet browser (so no more blogspot in office yaa) then manager has the authority to view the report for each of him/her anak buah..so BEWARE.... hahhaha..even main game pun leh trace jugak tau..jgn main2. aku dgr adik ku yg kerja di PERNEC pun skrg ni sibuk install eLogger kt sekolah2 teknik...govt nk tgk ape cikgu2 dan budak2 sekolah teknik ni buat kt PCs yg disediakan..

Larian5 - Takaful Insurance Walk

Race Day: 20th July 2008 (Sunday)
Race Vanue: Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Race Parameter: 7km & 5km
Start time: 7.30 am
Medal: Top 50
I'm in F category (Public
Women Open 7km)

actually for tis time tis competition cannot be consider as larian cos it's just a walk ..nama pun takaful walk kan? tp sbb aku da set kn entry2 competition ni sbg Larian*.
kali ni Su x dpt join acara ni..aku sesorg je tau..mak ku dan kwn die kategori veteran (5km) diorg start lewat sket..aku da rs mcm x best je sesorg ni..zaid lak sampai lewat..ermmm..
tetibe chinese girl senyum2 ngn aku..die pun sorg2 gak..sblm tu adela borak2 ngn peserta2 lain.. most of them fr insurance company.. yg kategori MA and MB. seb baik ade budak tu..aku jln sama2 ngn die dari awal hingga ke garisan penamat.

sblm mula larian tu, Mr Linggam (bukan nama sebenar) byk kali berpesan supaya kami hanya dibenarkan untuk berjalan sahaja.
tidak dibenarkan guna cara lain selain berjalan..jln lompat2 yg jenis kaki x jejak bumi mcm pontianak pun xbleh..jln sambil dua lutut dirapatkn bersama pun x boleh..kalo 2 lutut dirapatkn bersama bkn lompat ker? jenuh aku pk time tu..he n all his 40 committees will not accept any excuses 4 tht..tegas kan?
tp ade jugak tu yg degil..mungkin x phm bahasa kot..nk jugak die lari..erm lantak ko laa.. mmg ramai yg mengelat..sbnrnye mcm x puas hati gak tau..TAK ACIIIIIIII....aku siap tegur jer org yg lari2 tu..aku suh die jln..hahah dgn org laki aku berani jer sound..ngn pompuan tu aku x berani..aku assume diorg pekak kot td..da la masing2 muka toyaa jer berlari..geraaaaaaammmmmmm...tp xpe yg penting ade bende yg aku suka ngn competition kali ni, perkara tu wat aku lupa hal org pekak td. HEHEHHE..

Acara kali ni byk tul persembahan..smpai aku berganjak dr sana kul 1130am..selalu nyer kul 10 aku da blk..Amy Mastura pun ade dtg..yg lain2 tu aku x heran sgt..lg2 penyanyi yg perasan suara mcm sedap..sape tah nm die..yg aku th, die anak ND LALA..suara mcm pecah...pastu melalak2 plak..siap bwk adik die yg suara pun lebih krg sama..angkut la satu family kau atas pentas tu..adoiiii..agak2 die rs malu x ngn sorg budak muda mungkin belasan thn kot..die nyanyi lagu biarlah rahsia pd hari tersebut..
tabik arhh ngn suara die..lg best dr minah td tu..


video
ni zaid ngn lembu peliharaan nyer..






spot the major different..keh keh

pic taken from Chan
aku dpt no 38 out of 50..ntah tp chinese girl tu ckp smpai 40 jer..tulis dlm form 50 winner will receive a medal...waa my first medal tau for this Larian*...


Some of Insurance co. tht took part in tis event.

Tuesday, July 8, 2008

Larian4 - Siemens Run 2008 - final

disbbkan cik sukahati g kecik kn gmbr ikut size bdn die XS,
aku mls nk upload gmbr ms larian Siemen tu kt sini..
die lupa aku ni size M...huhuh

Hall 4 - H10 & H11











nany : eh ni line H kan? nape tmpt kite ade org plak?

zura : mmm jap..hello r u in the right place?

chinese young man : aikkk..u pny seat no brp?

nany : Hall 4, seat H10 and 11, which hall r u? let me cek ur tiket..ermm hall 5..this is hall 4..

chinese young man : eh kite sudah salah laa...hehehe cepat2 (kelam kabut nk bangun)

zura : eh jap2 biar aku cek dulu btul ke ni hall 4..
aku da sedia nk dok seat 11, bdk2 cina td tgh ready nk pindah tmpt..

chinese young man : uncle, ni hall brp? (ckp kantonis)

uncle : hall 5..

nany n zura : hahah malu beb, kite yg salah..adoii sorry2 hehehe
segera berangkat dr situ..

Monday, July 7, 2008

Larian4 - Siemens Run 2008 - part1


as usual i'm in category B - woman category 10km distance


laluan yg aku lalui..lain sket dari larian bomba ari tu..
a list of co-sponsor for this larian.


x lupa, aku mesti nk amik gmbr ape yg ku dpt..
nnt bile da pro, mungkin gmbr medal n cash lak aku leh letak kt blog aku ni...

Tuesday, July 1, 2008

Adab menggunakan Telefon Bimbit - br jmp heheh


kutip dr blog aku tak peduli
 
Copyright © 2010 :.: nhanania :.: